Problem zlouporabe supstanci: izazov za zajednicu i pojedinca

Utjecaj filmske industrije

Problem sa zlouporabom supstanci je problem ne samo pojedinca, nego i cjelokupnog kruga ljudi s kojim taj pojedinac živi, surađuje, prijateljuje. Filmovi i televizija većinom romantiziraju problem zloupotrebe supstanci, međutim, osoba koja je pogođena suočava se sa cijelom lepezom emocija i psiholoških stanja, od kojih neka mogu dovesti i do teških posljedica.

Rješivost problema

Problem sa zloupotrebom supstanci je velik, ali nije neriješiv. Uz poduzimanje određenih koraka, moguće je riješiti ovaj problem. Rješenje neće doći preko noći, zahtjeva naporan rad i odricanje.

Uloga savjetovanja

Savjetovanje može pomoći na način da uspostavi smjernice i detektira područja na kojima je potrebno dalje raditi.

Problemi sa zlouporabom supstanci

Zajedno prema pozitivnim promjenama!

Niste sami u izazovima zlouporabe supstanci. Zajedno možemo krenuti putem pozitivnih promjena i postići emocionalno blagostanje. Nemojte oklijevati potražiti pomoć. Otvorite dijalog o svojim izazovima, uspostavite smjernice za promjene i krenite prema zdravijem životu.

Savjetovanje je korak prema rješenju. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno pronašli strategije, detektirali područja za rad i krenuli prema pozitivnim životnim promjenama. Vaša dobrobit je naša prednost!

Kontakt