Marijana Grgić – put do psihologa i životne transformacije

Rođena sam 1.1.1986. godine u gradu Prozor, Bosna i Hercegovina. Odrastam u podržavajućoj obitelji s ocem, majkom, dva brata i jednom sestrom. Kroz život me vodila znatiželja za unutarnjim svijetom ljudi, procesima unutar čovjeka i onim što čovjeka čini sretnim ili tužnim. Diplomirala sam psihologiju u Mostaru i postala majka triju djevojčica te sretna supruga.

Psiholog Marijana Grgić

Iskustvo i poziv psihologa

Moj život je doživio preokret ulaskom u zajednicu Cenacolo, gdje pratim supruga na putu izlječenja od ovisnosti. Kroz iskustvo rada s ranjenima, prezrenima, odbačenima i neželjenima, ponovno sam otkrila svoj poziv. Nadogradivši psihološku diplomu petogodišnjom školom zajednice, shvatila sam da je moj poziv ljubav.

Podrška psihologa – ključ transformacije

Gledajući izazove s kojima se ljudi svih profila suočavaju, spoznala sam da su to početni problemi s kojima se svi susreću. Ključna razlika je u podršci. Kroz svoj rad kao psiholog, istražujem kako podrška može promijeniti životnu priču nabolje.

Obiteljska pobjeda i psihološki rast

Suprug i ja uspješno smo prevladali probleme u braku, ovisnosti te pronašli svrhu i životni smisao. Kroz proces obnove obitelji, kako ćete saznati u videu ispod, dijelim svoje iskustvo kao psiholog i životnu priču transformacije.

Majka Tereza (1910–1997) bila je katolička misionarka, osnivačica reda Misionarki ljubavi i dobitnica Nobelove nagrade za mir 1979. godine. Svoj život posvetila je brizi za siromašne i bolesne diljem svijeta. Njezin nesebični rad ostavio je dubok trag humanitarne predanosti te ju je svijet prepoznao kao ikonu ljubavi i samoprijegora.